Svensk Användarförening för Medicinsk Teknik och IT
SAMTIT:s kongress 2021 blir digital
21 oktober, 2020 SAMTIT

SAMTIT:s kongress 2021 blir digital

I dessa tider ser vi en stor omställning från fysiska till digitala möten både privat och på våra arbetsplatser. Trots detta är vi i SAMTIT övertygade om att det fysiska mötet och den fysiska konferensen/kongressen fortfarande kommer att vara viktig i framtiden.

Många av våra medlemmar kan ändå komma att vilja delta mer eller mindre digitalt. Vi ser flera olika lösningar framför oss, kongressen kan kanske bli kortare, delar kan bli digitala men samtidigt kommer man att kunna ta del av kongressen under en längre tid via hemsidan.

SAMTIT:s styrelse planerar just nu kongressen 2021 den 21–22 april (utställning, möten och föreläsningar). På grund av rådande Coronarestriktioner utformar vi den som en helt digital kongress.

Kongressen planeras i samråd med vår kongresspartner Travel Team som hjälper oss med de digitala lösningarna. Målsättningen är att skapa ett digitalt rum där leverantörer och vårdmedlemmar kan mötas, där man kan lyssna på föreläsningar och där du som leverantör får möjlighet att visa dina produkter i en digital monter.

På detta sätt vill vi i SAMTIT:s styrelse säkerställa att SAMTIT ska kunna leva vidare efter Covid-19 och samtidigt uppfylla vår målsättning om att träffas och dela kunskap. Vi tror att nästa års kongress kan bli lika bra som tidigare kongresser och vi hoppas att du som leverantör känner lika stor entusiasm och förväntan som vi inför en kongress med ett nytt och annorlunda koncept. Vi tar tacksamt emot återkoppling från dig redan nu om du har några tankar och idéer.

Du som leverantör kommer bjudas in till webinar för att få mer information om hur vår digitala kongress kommer att genomföras och vilka möjligheter som kommer erbjudas för hur du/ni kan optimera era montrar på SAMTIT:s digitala kongress 2021.

Till 2022 ser vi däremot fram emot att kunna välkomna er till en fysisk kongress i Göteborg.

 

Eftersom årets kongress 2020 blev inställd på grund av Covid-19, kommer en Inspirationsföreläsning av Olof Röhlander ”Hitta det inre drivet – Motivation 3.0” att läggas ut på hemsidan för alla medlemmar att ta del av.

 

OBS! Du måste vara inloggad för att kunna ta del av föreläsningen

 

Varmt välkommen till SAMTIT:s digitala kongress 2021

SAMTIT styrelse

 

Kommentarer

För att dyka djupare i vårt innehåll kan du bli medlem eller logga in.